Tehnopoli vilepuhumise teavituskanal

Alates 1. septembrist 2024 hakkas kehtima Euroopa Liidus tööalase õiguse rikkumisest teavitaja kaitse seadus, mis rakendub kõigile valitsusasutusele, riigiasutustele ja põhiõiguslikele institutsioonidele, kus töötab üle 50 inimese.

Hindame kõrgelt eetilisi norme ja tegutseme alati kooskõlas seaduste ja reeglitega. Seetõttu on meie sisekontroll ja tööprotsessid loodud selliselt, et ennetada ja avastada väärkäitumist ning pettusi. Nii meie töötajatel, klientidel kui ka koostööpartneritel on võimalus teada anda, kui nad märkavad midagi kahtlast või ebaeetilist meie tegevuses või teenustes. 

Vilepuhumine võimaldab konfidentsiaalselt jagada muresid, kui märkad midagi ebasobivat. See aitab meil riske varakult tuvastada ja hoida kõrgeid eetilisi standardeid, tagades kõigi osapoolte usalduse. 

Millal kasutada vilepuhumise kanalit? 

Vilepuhumise kanal on loodud üksnes rikkumiste kahtlustest või rikkumistest teatamiseks ning seda ei tohiks kasutada klientide kaebuste esitamiseks ega isiklike vaidlustega seotud probleemide lahendamiseks. Kõik teated tuleb edastada heas usus. 

Anna meile teada vääriti käitumise kahtlustest, näiteks inimõiguste rikkumisest, või sellistest rikkumistest nagu pettuslik, sobimatu, ebaaus, ebaseaduslik, hooletu tegevus või käitumine (täpsem loetelu on leitav seadusest).  

Kuidas raporteerida võimalikku vääriti käitumist mitteanonüümselt? 

Eelkõige soovitame raporteerida mitteanonüümselt ja kinnitame, et kõiki raporteid käsitletakse range konfidentsiaalsusega ja turvaliselt. Oma teate saad edastada kirjalikult e-posti aadressile: vilepuhuja@tehnopol.ee

Mitteanonüümselt raporteerides saad seitsme kalendripäeva jooksul kinnituskirja ja vajadusel võtame sinuga ühendust täiendava teabe saamiseks.  

Kuidas raporteerida võimalikku vääriti käitumist anonüümselt? 

Kui tunned, et sa ei saa teavet jagada oma nime alt, siis on võimalik raporteerida ka anonüümselt. Anonüümsuse tagamiseks oleme loonud e-posti aadressi: anonymous.vilepuhuja@tehnopol.ee

Anonüümse teate edastamise korral ei ole võimalik saatja aadressi tuvastada, dialoogi pidada ega kinnitada teate kätte saamist. Teavitaja isik jääb anonüümseks ja talle pole võimalik vastata ega tagasisidet anda. 

NB! Anonüümsele e-mailile teate saatmisel veendu, et sinu e-maili signatuur oleks eemaldatud, kuna vastasel juhul me ei saa anonüümsust tagada. 

Kõiki vilepuhumise kanali kaudu laekunud teateid ja sõnumeid töödeldakse konfidentsiaalselt. 

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega