Zebra ScaleUp


Zebra ScaleUp projekti eesmärk on toetada tehnoloogiaettevõtteid, kes otsivad kiiret kasvu uutele turgudele sisenemise, uute toodete ja teenuste turule toomise ning era- ja avaliku kapitali leidmise kaudu, tehes seda jätkusuutlikkuse ning ESG strateegiat ja printsiipe järgides.

Kuigi jätkusuutlikud ettevõtted on muutumas üha olulisemateks investeerimisobjektideks, on paljude investorite eelis siiksi kiiremat finantstulu teenida. Tänane väljakutse antud valdkonnas on struktureeritud abivahendite puudumine, mis aitaks edukatel ettevõtetel kiiremini eesmärkideni jõuda ja saada Kesk-Läänemere piirkonna edulooks.

Selles osas pakubki tuge Zebra ScaleUp projekt, kus on võimalik osa saada kasvuettevõtetele personaliseeritud programmist, mis koosneb: 

  • ökosüsteemi sündmustest;
  • temaatilistest töötubadest;
  • bootcamp‘idest;
  • üks-ühele ekspert mentornõustamisest.

Zebra ScaleUp projekti on oodatud kõik ettevõtted, mis tegelevad süvatehnoloogia, AI, tervise- või rohetehnoloogiaga ja vajavad abi ettevõtte järgmisesse kasvuetappi jõudmisel. Projekt pakub abi ja praktilist tuge kolmes temaatilises valdkonnas: teadus- ja arendustegevus (nt algoritmide arendamine, süvatehnoloogia), äridisain (nt talentide ligimeelitamine, kasvuturundus, müük) ning rahastamine (nt suhtlus riskikapitalifondidega, sobivate investorite leidmine).

Registreeri oma huvi projekti ja selle sündmuste osas SIIN.

Projekti partneriks on

  • Haaga-Helia University of Applied Sciences (juhtpartner)
  • Teadus- ja ärilinnak Tehnopol

Projekti kestus: aprill 2024 – veebruar 2027
Projekti rahastab Kesk-Läänemere Interreg programm 2021-2027.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega