Saksa ettevõte igus näitab teisipäeval linnakus oma uhiuut demoautot

Saksa ettevõte igus näitab teisipäeval linnakus oma uhiuut demoautot

Saksa ettevõte igus ootab kõiki praegusi ja uusi koostööpartnereid ning huvilisi teisipäeval, 27. augustil, Tehnopoli linnakusse demopäevale, kus saab omal käel tutvuda tipptasemel lahendustega, mis teevad masinaehituse kompaktsemaks, soodsamaks ja hooldusvabaks.

Uus iguse demoauto on täidetud laia valiku mehaanika komponentidega ning lahendustega elektrienergia liigutamiseks. Selle aasta uudistoodete rõhk on määrdevabadusel ja jätkusuutlikkusel.

Demoautot on võimalik külastada teisipäeval, 27. augustil, kella 10-14 teadus- ja ärilinnakus Tehnopol (Teaduspargi 3a).

igus on ligi 60 aastat vana pereettevõte, mille peakontor asub Saksamaal, Kölnis. Ettevõte arendab ja valmistab kõrge jõudlusega plastidest masinaelemente ja roboteid, mida kasutab u 188 000 klienti enam kui 80 riigist ja 50 erinevast tööstusvaldkonnast kõikvõimalike liikuvate rakenduste parendamiseks. Kõik tooted on hooldus- ja määrdevabad ehk aitavad oluliselt hoolduskulusid vähendada ning keskkonda säästa. Eestis on igus tegutsenud ligemale 10 aastat ning neil on sadu aktiivseid kliente kõikvõimalikest tootmisvaldkondadest.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega