Innovatsiooniliidrite Klubi valiti ülemaailmsel teadusparkide võistlusel 10 parima hulka

Innovatsiooniliidrite Klubi valiti ülemaailmsel teadusparkide võistlusel 10 parima hulka

Innovatsiooniliidrite Klubi valiti rahvusvahelise teadusparkide liidu IASP-i konkursil kümne parima hulka. Inspireerivad Lahendused programm (Inspiring Solutions Programme) on IASPi teadmiste jagamise algatus, mis tõstab esile maailma teadusparkide parimaid ja innovaatilisemaid projekte. Ühtlasi annab see võimaluse kutsuda sarnaseid projekte ellu ka teistes piirkondades. 

Konkursile oodati esitama uuenduslikke ideid, lahendusi või projekte, mis parandavad teadusparkide ja innovatsioonialade haldamist, toimivust või tõhusust. Eesmärk on õppida ettevõtetele paremaid lahendusi pakkunud teadusparkide kogemustest. Nendeks võisid olla finantslahendused, klientidele pakutavad teenused, äriinkubatsioon, spin-off programmid, kinnisvara haldamine, turundus, võrgustiku loomine, rahvusvahelistumine, koolitused või muu.

Tehnopol esitas konkursile Innovatsiooniliidrite Klubi kogukonna, mille ühistegevused, innovatsioonialane koostöö ja tihe ideedevahetus sillutavad tee uudsete tulevikulahendusteni, aidates viia Eesti ettevõtted innovatsiooni eesliinile maailmas. Toetades innovatsiooni siiret ettevõtlusesse, annab klubi oma panuse Eesti majanduskasvu ja kestlikkuse tagamisse. Innovatsiooniliidrite klubi on osa Tehnopoli innovatsiooniteenusest ja see sünnib koostöös SEB innovatsioonikeskusega


Kui tunned, et innovatsioon ärgitab sind tegudele ja sooviksid Innovatsiooniliidrite Klubiga liituda, siis saad seda teha siit.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja 26. septembril IASP-i Maailmakonverentsil Nairobis, Keenias.

Konkursile esitatud Innovatsiooniliidrite Klubi lühikest videolugu vaata siit:

IASP on ülemaailmne teadusparkide ja innovatsioonipiirkondade võrgustik, mis asutati 1984. aastal. Omades liikmeid 77 riigis, ühendab IASP teaduse, tehnoloogia- ja teadusparkide ning muude innovatsioonivaldkondade spetsialiste kogu maailmast ja pakub teenuseid, mis aitavad liikmetel kasvada ja muutuda efektiivsemaks. Tehnopol on IASPi liige alates 2003. aastast.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega