KOHVIHOMMIK: Andmekaitse koolitus & tervisetehnoloogia valdkonna võimalused 2024-2025

  • 18.06.2024
  • 09:15
  • -
  • 18.06.2024
  • 12:30

Mäealuse 2/4, A korpus, III korruse lounge

KOHVIHOMMIK: Andmekaitse koolitus & tervisetehnoloogia valdkonna võimalused 2024-2025

Tehnopoli tervisetehnoloogia kogukond on oma liikmetele ja partneritele korraldamas mõnusat kohvihommikut, mille peamiseks fookuseks on meie hea partner Hedmani korraldatav andmekaitse koolitus fookusega tervisevaldkonna ettevõtetele.

Ürituse raames tutvustame ka olulisi tegevusi ning projekte, mis toetavad tervisetehnoloogia ettevõtete eksporti ja kapitali kaasamist. Sealhulgas anname ülevaate unikaalsest projektist kopsuvähi patsiendi teekonnal.

Ajakava:
9.15-9.30 Kogunemine, suupisted
9.30-10.00 Ülevaade Tehnopoli tervisetehnoloogia 2024-2025 tegevustest ja fookusest (Tervisetehnoloogia valdkonna juht, Merilin Varsamaa)
10.00-10.15 Kopsuvähi patsiendi teekonna projekti ülevaade (Tervisetehnoloogia valdkonna arendusspetsialist, Paulin Jürjens)
10.15-11.45 Andmekaitse koolitus tervisevaldkonna ettevõtetele (Andmekaitse nõunik, Andres Ojaver, Hedman)
11.45-12.30 Networking

Hedman on uue põlvkonna advokaadibüroona pühendunud tehnoloogiapõhiste ja digitaalse suunitlusega äriühingute nõustamisele. Hedman toetab kliente kõikides äriühingu elutsükli etappides alates ärimudeli väljatöötamisest, investeeringu kaasamisest kuni ettevõtte müügini, sh ka äriühingute piiriülestel liikumistel. Hedman teeb tihedat koostööd tehnoloogiasektori ettevõtete, ettevõtjate ning investoritega, tänu millele on kasvanud üheks selle valdkonna juhtivaks õigusbürooks.

Andres Ojaver on advokaadibüroo Hedman andmekaitse ekspert. Varasemalt on Andres töötanud järelevalvedirektorina Andmekaitse Inspektsioonis ning andmekaitseametnikuna (DPO) Telia Eestis. Lisaks on Andres ka lektor Tallinna Tehnikaülikooli andmekaitseametniku täiendkoolituse programmis. Oma igapäevatöös tegeleb Andres muuhulgas ka tervishoiuteenuse osutajate ja health-tech ettevõtete andmekaitse ülesehituse, dokumentatsiooni ja menetlustega.

Sündmus on mõeldud Tehnopoli tervisetehnoloogia kogukonna liikmetele ja koostööpartneritele.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega