Rohetehnoloogia kogukonna tegemisi hakkab toetama nõukogu

Rohetehnoloogia kogukonna tegemisi hakkab toetama nõukogu

Tehnopoli rohetehnoloogia kogukonda hakkab toetama ja suunama nõukogu, kuhu kuuluvad Veiko Karu (TalTech), Katrin Jõgi (Fibenol), Andres Tammsaar (Eesti Kunstiakadeemia), Mariliis Mia Topp (RawEdge), Kerli Paas (Bureau Veritas).

Nõukogu peamisteks ülesanneteks on: 

  • strateegiliste otsuste tegemine, et edendada rohetehnoloogia ettevõtete loomist, arendamist ja kasvu Eestis. 
  • kogukonna sündmuste ja tegevuste planeerimine ja tagasiside. 
  • koostöö edendamine ettevõtete, akadeemiliste ringkondade ja riiklike organisatsioonide vahel. 
  • uute jätkusuutlike tehnoloogiate arendamise ja rakendamise toetamine. 

Nõukogu liikmed osalevad uuenduslikus ja koostööle suunatud kogukonnas, kus panustada jätkusuutlike tehnoloogiate arengusse, laiendada oma võrgustikku ja anda sellesse oma profesionaalne panus. 

Tehnopoli rohetehnoloogia kogukond koosneb ettevõtetest, akadeemilistest institutsioonidest ja riiklikest organisatsioonidest, kes on pühendunud rohetehnoloogia arendamisele ja rakendamisele.

Rohekogukonnaga liitumiseks tuleks võtta ühendust kogukonna eestvedajate Erkki või Ragmariga, esitades sooviavalduse ja tutvustades oma organisatsiooni ning selle panust rohetehnoloogia valdkonda. Pärast liitumisavalduse läbivaatamist ja heakskiitmist on võimalik liituda kogukonna tegevustega ja osaleda erinevatel sündmustel. 

Loe rohekogukonna kohta lähemalt siit! Liitumiseks kirjuta erkki.kollom@tehnopol.ee või ragmar.saksing@tehnopol.ee.

29. mail on huvilised oodatud Rohehommikule, kus seekord keskendume tööstussümbioosile ja uurime, mis see täpsemalt on, milliseid uusi võimalusi loob ja miks Eesti ettevõtted peaksid sellele teemale rõhku panema. Rohehommik algab kell 9.00 ning toimub teadus- ja ärilinnakus Tehnopol, ruumis Saturn (Teaduspargi 6/1).

Loe lähemalt ja registreeru siin. Kohtumiseni Rohehommikul! 

Avapildil: Tehnopoli rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega