Platvorm innovatsiooni sünniks: SCALE-ABLE innustab Eesti, Soome ja Rootsi ettevõtteid koostööle

Platvorm innovatsiooni sünniks: SCALE-ABLE innustab Eesti, Soome ja Rootsi ettevõtteid koostööle

30.-31. jaanuarini toimus Rootsis, Norrköpingus SCALE-ABLE projekti esimene korporatsioonide-kasvuettevõtete matchmaking sündmus. SCALE-ABLE projekti eesmärk on tuua kokku Eesti, Rootsi ja Soome korporatsioonid kasvuettevõtetega ning jõuda läbi kureeritud Ignite Sweden kohtumiste edukate koostöödeni.

Kohapeal osales Eestist, Rootsist ja Soomest 46 kasvuettevõtet ja idufirmat, 15 korporatsiooni, lisaks osales ettevõtteid kohtumisel ka veebi vahendusel. Sündmus markeeris 100. Ignite Magic matchmake kohtumist, mida ühiselt kohapeal ka tähistati. Kokku toimus sündmusel ligikaudu 90 kureeritud kohtumist ning tänu võrgustumisele lisandus päeva jooksul veel teisigi kohtumisi.

Norrköpingus osales Eesti poolt pea 20 liikmeline delegatsioon järgmistest ettevõtetest: SEB, Lunden Food, Thermory, Elisa Finland, Fibenol, UP Catalyst, Arbonics, Timbeter, R8 Technologies, Processa, Power Algae, Fusebox, Funki, Cybers. Veebi vahendusel osalesid: Nutriloop, Raiku, Solarstone ja PowerUP Fuel Cells.

SCALE-ABLE projekt loob raamistiku ja tõstab ettevõtete teadlikkust, viib ettevõtted kokku ja valideerib parimaks kokkusobivuseks ning jälgib koostööd kuni edu saavutamiseni.

Oleme tänulikud sündmuse peakorraldajatele ja projekti partneritele: Norrköping Science Park, Swedish Incubators & Science Parks ja Business Turku.

Projekti finantseerib Euroopa Liit (Central Baltic Programme, Interreg).

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega