Kohtume 7. veebruaril Gaselli Kongressil!

Kohtume 7. veebruaril Gaselli Kongressil!

Kolmapäeval, 7. veebruaril osaleb Tehnopol Kultuurikatlas Gaselli Kongressil. Kohal on meie erinevate valdkondade esindajad ja äriarendusjuht ning investor Martin Goroško teeb kohe pärast lõunapausi pealaval ettekande.

Martin räägib kell 13.00 sellest, millised on kolm kasvunippi maailma raputavate megatrendide tuules. Erinevad megatrendid on ettevõtluskeskkonna konservatiivseks muutnud. Martin jagab kuulajatega nippe, kuidas tormilistes tingimustes targalt riske võtta, kasvuks kapitali kaasata, tehnoloogiat rakendada ja eksporti võimendada. Ehk kõigest sellest, mis aitavad targal juhil ettevõttes strateegiliselt tähtsaid muudatusi nüüd ja kohe ellu viia.

Leia meie boks ja tule aja erinevate valdkondade esindajatega juttu. Meie äriarendusteenused on mõeldud nii tervise– kui rohetehnoloogia, targa linna ja tehisintellekti fookusega ettevõtetele. Meie eestvedamisel tegutseb Innovatsiooniliidrite Klubi. Lisaks pakume oma linnakus ettevõtetele paindlikke äripindu, mitmekülgseid seminariruume ja nutikate linnaruumi lahenduste testimise võimalust. Tule uuri Kongressil lähemalt!

Pildil: Tehnopoli tiim 2023. aastal Äriplaani konverentsil.

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega