Tervisetehnoloogiate ja terviseteenuste fookusvaldkonna teekaardi arutelud jätkuvad

Tervisetehnoloogiate ja terviseteenuste fookusvaldkonna teekaardi arutelud jätkuvad

SA Eesti Teadusagentuur ja Haridus- ja Teadusministeerium viivad koostöös sotsiaalse ettevõttega SpeakSmart ellu tervisetehnoloogiate ja -teenuste fookusvaldkonna kujundamise kaasamisprotsessi.

Aruteludesse on oodatud osalema partnerid erinevatest sektoritest, et leida ühiselt arenguprioriteedid ja koostada fookusvaldkonna teekaart. Teekaart panustab Teadus- ja arendustegevuse, innovatsiooni ning ettevõtluse (TAIE) 2021–2035 arengukavasse. Arengukava saab tutvuda siin: www.hm.ee/et/TAIE-2035 

Jaanuaris toimunud kohtumistel võeti ette oluliste arengusuundade ja ettepanekute ideekorje. Siin on toimunud kohtumise sissejuhatavad slaidid. 

Järgmise sammuna, teises aruteluringis, tegeletakse prioriteetsete arengusuundade kokkuleppimisega ja tegevustega sisustamisega. Arutelu toimub 8. veebruaril, registreeruda saab siin.

Veebruari teises pooles toimub kolmas aruteluring, kus keskendutakse mõõdikute ja eesmärkide kokkuleppimisele. Arutelus osalemiseks on võimalik valida kolme erineva aja vahel ja registreeruda siin. 

Meie partnerid

Ole kursis põnevate innovatsiooniuudistega